L’exposició de l’artista japonès Yoshi Sislay s’allarga fins al 14 de setembre

Des de la temporada 2009 la galeria La Cerverina d’Art ha estat treballant i mostrant l’activitat de diferents artistes japonesos tant radicats a Catalunya com d’altres que han vingut expressament a exposar.
Aquestes exposicions han produït una gran acceptació i interès tant en el públic com a la premsa i mitjans de comunicació locals, per la qualitat tècnica dels artistes com per la diversitat de temes i formes d’expressar-los.
Les mostres han anat des de pintura actual a formats i tècniques tradicionals de la pintura japonesa.

En la temporada d’enguany hem presentat l’obra de  YOSHI SISLAY. Artista nascut a Osaka, Japó, en 1974.del qual després de visitar més de 30 països, va establir la seva residència permanent en Barcelona des del 2005. És muralista i dibuixant.

Aquesta exposició ha tingut ressò a Casa Àsia Barcelona, qui l’ha inclòs en els seus mitjans d’informació.

Ara també ha sigut inclosa en les activitats de l’Ambaixada de Japó en Espanya per la Celebració dels 400 anys de relacions entre Japó i Espanya (L’Any de Japó a Espanya) i serà difosa en els seus mitjans de comunicació.

Us recordem que tant el nostre nom, com el logo corporatiu fan referència a la nostra ciutat i en la informació sortirà l’adreça de la nostra galeria.

Unknown