RAFAEL BARTOLOZZI / 16 de juny – 22 de juliol 2007
Us comunico que la galeria d’art LA CERVERINA D’ART torna a obrir les seves portes. Ara ens dirigim a vosaltres per a anunciar-vos la primera exposició d’aquesta temporada. Es tracta de l’artista RAFAEL BARTOLOZZI (Pamplona, 1943).

BARTOLOZZI s’ha caracteritzat per la seva multidisciplinarietat, ha treballat tot tipus de mitjans com l’escultura i la pintura sobre paret, treballant sobre murs de la Plaza de la Paz, a Pamplona (1989) o la fàbrica Taipel de Parets del Vallès, treball que va realitzar en col·laboració. En el cas de la seva labor com a escultor destaca l’encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona per a la realització d’escultures-font (1985), així com labors en polièster, bronze, marbre i fusta. Però on BARTOLOZZI destaca és sobretot per la seva feina en el camp de la pintura, camp que ha treballat molt més i on ha assolit resultats privilegiadament notables que ha assolit un renom destacable arreu. L’obra de Rafael Bartolozzi es troba en nombrosos museus com ara el Museo de Arte Contemporáneo de Sevilla, el Museo de Arte Contemporáneo de Madrid o el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, entre d’altres. En el capítol de guardons i reconeixements destaca el primer premi de la X Biennal de l’Esport a les Belles Arts, guardó que va rebre l’any 1992.

Rafael Bartolozzi arriba a LA CERVERINA D’ART presentant l’exposició “CICATRIUS” que inclou pintura, obra gràfica i escultura. Una ocasió única per a poder apreciar tot l’ofici que ha assolit l’artista. Serà possible percebre les habilitats de Rafael Bartolozzi en diferents disciplines que ha anat desenvolupant, mimant i traballant gràcies a la seva labor constant i contumaç.