AKIHITO ASANO / del dissabte 4 al 30 de setembre 2010.

Akihito Asano és un artista japonès radicat a casa nostra fa temps. Està considerat uns dels millors pintors realistes en aquest moment, ha realitzat nombroses exposicions i la seva obra ja està en alguns museus.
A La Cerverina d’Art va participar la temporada passada en la col·lectiva “Pintura japonesa actual” i aquest passat dissabte hem inaugurat la seva exposició individual a la galeria.
L’Exposició consta de dos àmbits; un primer on presenta paisatges de gran mida pintats a l’oli sobre tela i amb la técnica de l’espàtula; en uns estan molt treballats els detalls i en altres es basa en la representació de la llum en les clarianes del bosc.
El segon àmbit està dedicat al cos humà amb la seva companya Tomoe com a model. Podem trobar un gran nu, un retrat també de grans dimensions ambdós pintats al oli en tela i tauler i a l’espàtula, un dibuix fet amb llapis de grafit en el sentit més acadèmic i que es preparatori al nu i una litografia del mateix tema. Completa la mostra un altre nu fet al temple i que es part del procés creatiu anterior de l’autor.